Messenger-uri:

Reguli și condiții

1) Atunci când contactați MoonFlowers SRL pentru servicii, ambele părți trebuie să respecte termenii și condițiile indicate în acordul de ofertă.

2) Servicii furnizate de MoonFlowers SRL:

  • Livrare
  • Crearea de aranjamente florale și buchete pentru evenimente speciale la cererea clientului.
  • Buchete de mireasă, butoniere și alte aranjamente florale asociate decorului de nuntă.
  • Mini buchete tematice pentru evenimente corporative.
  • Raport foto sau video despre livrarea comenzii.

 

*Livrarea prin curier într-un cod vestimentar special este discutată în prealabil cu operatorul la plasarea unei comenzi.

3) Serviciile de fabricație și transport trebuie plătite integral în avans de către client.

4) Un serviciu suplimentar este o înregistrare video realizată cu o cameră profesională. Înregistrarea video este trimisă la adresa de e-mail a clientului în termen de 3-5 zile de la data livrării. De asemenea, videoclipul este postat pe rețelele noastre sociale, fie că este vorba de Instagram, Facebook, YouTube sau VKontakte. Aprobarea sau dezacordul pentru publicarea acestui videoclip, clientul prealabil comunica operatorului.

5) În cazul în care destinatarul refuză să accepte florile din orice motiv, livrarea se consideră finalizată și banii nu vor fi returnați.

6) În cazul în care clientul nu este mulțumit de executarea comenzii sau de calitatea acesteia, este necesar să informați despre aceasta în termen de 24 de ore de la momentul livrării. În caz contrar, o înlocuire sau rambursare este considerată imposibilă din cauza pierderii dovezilor de prospețime a florilor și nu vom putea înlocui compoziția cu alta. Plingerile nu vor fi acceptate dacă există suspiciunea că, după livrare, florile sau cadourile au fost depozitate în condiții necorespunzătoare de terți. În cazul neîndeplinirii acordurilor de către compania MoonFlowers SRL, este garantată o rambursare integrală a sumei plătite.

7) Costul minim al produselor pentru comanda pe site este de 300 de lei, cu excepția zilelor speciale (8 martie, 14 februarie, 31 decembrie), în aceste zile poate crește comanda minimă pe site.

8) Posibilele ajustări în ordinea pentru proiectarea compoziției sau a textului cărții poștale, trebuie făcute cu cel puțin 4 ore înainte de ora de livrare convenită la Chișinău. Și cu cel puțin 10 ore înainte de ora plecării către alte raioane din Moldova. În caz contrar, comanda este plătită integral și livrată neschimbată.

9) Plata serviciilor se face în avans de către client în cuantum de 100% din costul serviciilor selectate, în orice mod selectat în rubrica „Plată” de pe site sau oferit de operator prin telefon.

10) Anularea unei comenzi se poate face cu cel puțin 24 de ore înainte de livrare. În acest caz, costul comenzii este returnat integral. Dacă plata a fost efectuată pe site, suma este rambursată integral, cu excepția costurilor serviciilor bancare.

11) Se acordă cel puțin 2 ore pentru livrarea prin mun. Chișinău sau în suburbii din momentul plasării și plății comenzii. Livrarea către alte regiuni ale Moldovei se efectuează în cel puțin o zi de la momentul plasării și plății comenzii. Când plasați o comandă, trebuie să indicați pe site intervalul de timp în care este mai convenabil pentru dvs. să primiți Comanda.

12) În cazul în care livrarea se efectuează prin recepția unei instituții publice, cum ar fi: hoteluri, restaurante, spitale și așa mai departe, nu suntem răspunzători pentru întârzierea comenzii sau nerespectarea livrării, după transferul comenzii către terți. Comanda este considerată livrată și nu poate fi returnată sau schimbată.

13) Dacă adresa destinatarului se schimbă în momentul livrării, compoziția poate fi trimisă la noua adresă numai după plata suplimentară pentru re-livrare. Costul re-livrării este discutat cu operatorul.

14) Reportajul foto și raportul video la livrare se efectuează numai cu acordul destinatarului.

15) În cazul în care clientul nu cunoaște adresa de livrare, este necesar să indicați numărul de telefon al destinatarului, prin care acesta va fi cu siguranță disponibil. Pentru a afla unde și la ce oră să-i predăm comanda. Dacă datele de livrare au fost furnizate incorect, comanda este colectată și trimisă, este considerată finalizată și nu poate fi returnată.

16) Cumpărătorul se obligă să furnizeze informații pentru plasarea unei comenzi în cadrul normelor din legislația actuală a Republicii Moldova.

17) Procedura și condițiile de rambursare se efectuează în același mod în care s-a efectuat plata pentru comandă.

18) Anularea completă a comenzii poate fi făcută cu cel puțin 5 ore înainte de trimiterea compoziției în Chișinău și cel puțin 24 de ore pentru restul raioane din Moldova, dacă comanda nu a fost pregătită.

19) În zilele speciale, cum ar fi 14 februarie, 8 martie, 31 decembrie, timpul exact de livrare nu poate fi stabilit și poate fi livrat toata ziua.

20) În caz de forță majoră, cum ar fi inundații, răsturnări politice, cutremure, lipsă de electricitate etc., condițiile de livrare pot fi anulate și negociate individual cu fiecare client.

21) Livrarea pe timp de noapte de la 22:00 la 07:00 dimineața se plătește în plus 199 lei, indiferent de suma comenzii. Comenzile pentru livrarea peste noapte pentru următoarea noapte trebuie plasate NU MAI TÂRZI DE 19:00.

22) Plata către curier la livrare sau în numerar în salon este posibilă numai în timpul programului de lucru al salonului.

23) Articolele personalizate și exclusive nu pot fi plătite curierului la livrare. Astfel de bunuri pot fi comandate numai pe bază de plată în avans.

 

Reguli de substituire

Fiecare aranjament floral este unic și nu poate fi o copie, dar mesterii noștri depun toate eforturile pentru a aduce comenzile cât mai aproape de fotografiile propuse. Vă garantăm păstrarea schemei generale de culori și a costului buchetului. Nu există două flori identice în natură, deci este posibil să observați modificări ușoare în compoziția și forma buchetului sau compoziției.

Florile sunt sezoniere și este posibil să nu fie întotdeauna disponibile la furnizori. În acest caz, florarii le vor înlocui cu alte articole de valoare egală sau mai mare. Clauza de înlocuire se aplică și materialelor de ambalare și decorului.

Dacă este necesar să înlocuiți un tip de floare din buchet, vom încerca să vă anunțăm; dacă nu vă putem contacta în termen de 24 de ore de la prima noastră încercare, vom proceda la o înlocuire pentru a preveni livrarea întârziată a comenzii.

Livrare in decurs de 2 ore Livrare in decurs de 2 ore

Livrăm comanda Dvs prin Chișinău in decurs de 2 ore de la momentul achitării. Sau puteți comanda livrare la orice ora. Livrăm non-stop!

Felicitare gratis la fiecare comanda Felicitare gratis la fiecare comanda

Completăm comanda Dvs cu o felicitare gratuită, în care vă puteți indica mesajul de felicitare sau o puteți alege din exemplele de pe site.

Achitare Achitare

- Achitare Cash
- Card bancar (VISA, MASTERCARD, American Express)
- Achitare Apple pay, Google Pay, Paynet, Bpay

Despre noi Despre noi

Florăria Moonflowers livrează flori și cadouri în orice colț al Moldovei - 1681 localități. Livrarea prin Chișinău 24/24. (Cu comanda prealabilă în timpul orelor de lucru)