Messenger-uri:

Metode de plată

După alegerea unui buchet sau cadou, trebuie să-l adăugați in coș. Când plasați o comandă, trebuie să alegeți o adresă, data și metoda de plată. Plata se poate face în următoarele moduri.
 
1. Plata online utilizând un card bancar (Visa, Mastercard, American Express) prin sistemul de plăți Paynet.

Când alegeți să plătiți cu cardul, veți fi redirecționat către pagina de plată Paynet. Pe pagina de plată, trebuie să introduceți detaliile cardului, prenumele și prenumele. 

2. Plata online utilizând un card bancar (Visa, Mastercardm) prin sistemul de plăți MAIB.

Când alegeți să plătiți cu cardul, veți fi redirecționat către pagina de plată MAIB. Datele cardului bancar se introduc pe pagina securizata MAIB. Pe pagina de plată, trebuie să introduceți detaliile cardului, prenumele și prenumele.

3. Plata online cu Google Pay.

Plata prin intermediul Google Pay pe site este rapidă, convenabilă și sigură. Plata se efectuează într-un singur clic.

4. Plata la primire.

De asemenea, este posibil să plătiți comanda către curier la livrarea în numerar sau printr-un card bancar. Plata la primire este posibilă numai în Chișinău.
  
5. Plata la salonul MoonFlowers.
 
Puteți plăti comanda prin card bancar sau în numerar în timpul programului de lucru al salonului de la Chișinău, 23 decembrie.
 

6. Plata prin transfer bancar.
 
Această metodă de plată este pentru persoanele juridice sau persoanele fizice cu un cont bancar. Plata se va face în contul bancar MoonFlowers. Pentru a afla detalii, sunați-ne la 067677377.

Livrare in decurs de 2 ore Livrare in decurs de 2 ore

Livrăm comanda Dvs prin Chișinău in decurs de 2 ore de la momentul achitării. Sau puteți comanda livrare la orice ora. Livrăm non-stop!

Felicitare gratis la fiecare comanda Felicitare gratis la fiecare comanda

Completăm comanda Dvs cu o felicitare gratuită, în care vă puteți indica mesajul de felicitare sau o puteți alege din exemplele de pe site.

Achitare Achitare

- Achitare Cash
- Card bancar (VISA, MASTERCARD, American Express)
- Achitare Apple pay, Google Pay, Paynet, Bpay

Despre noi Despre noi

Florăria Moonflowers livrează flori și cadouri în orice colț al Moldovei - 1681 localități. Livrarea prin Chișinău 24/24. (Cu comanda prealabilă în timpul orelor de lucru)