Messenger-uri:

Despre noi

MoonFlowersi nu este doar livrarea florilor. Ne considerăm a fi o echipă care observă frumusețea din jurul nostru și vrea să împărtășească frumusețea cu ceilalți. Fiecare compoziție de flori proaspete este pentru noi un simbol al iubirii și gingășiei. În primul rând, acestea sunt emoții care pot fi livrate celor dragi. Suntem capabili să reducem distanța chiar și de 1000 de kilometri între oameni, deoarece granițele și barierele nu sunt importante pentru gesturile frumoase. Este ușor să creezi o atmosferă festivă în casa ta si vă susținem în acest sens. Cu dragoste către lună și înapoi - echipa MoonFlowers.

Livrare in decurs de 2 ore Livrare in decurs de 2 ore

Livrăm comanda Dvs prin Chișinău in decurs de 2 ore de la momentul achitării. Sau puteți comanda livrare la orice ora. Livrăm non-stop!

Felicitare gratis la fiecare comanda Felicitare gratis la fiecare comanda

Completăm comanda Dvs cu o felicitare gratuită, în care vă puteți indica mesajul de felicitare sau o puteți alege din exemplele de pe site.

Achitare Achitare

- Achitare Cash
- Card bancar (VISA, MASTERCARD, American Express)
- Achitare Apple pay, Google Pay, Paynet, Bpay

Despre noi Despre noi

Florăria Moonflowers livrează flori și cadouri în orice colț al Moldovei - 1681 localități. Livrarea prin Chișinău 24/24. (Cu comanda prealabilă în timpul orelor de lucru)