Messenger-uri:

În stoc

Lancome Idole Aura Apă de parfum 25 ml (la comanda, o zi)

Ingrediente obtinute in mod sustenabil:

TRANDAFIRI

Cu o inima seducatoare din acorduri pure, puternice, Idôle este un parfum ca o panza pregatita pentru a-ti picta visele pe ea. La baza acestui parfum sta cel mai nobil si iconic ingredient, trandafirul.

IASOMIE

Floarea de iasomie are unul dintre cele mai delicate si impecabile arome din parfumerie . Uleiurile din extract de iasomie insotesc inima de trandafir, dezvaluind acorduri ca de catifea: cremoase, curate, intense. Inima sa florala modeleaza aura Idôle, care straluceste si emana senzualitate.

CHYPRE ALB

Abundenta de petale proaspete si luminoase evidentiaza o sofisticare ciprata. Modernizata cu o combinatie de muschi, notele de chypre alb ofera parfumului Idôle persistenta sa exceptionala si o senzatie nuda, curata.

Produse similare

Livrare in decurs de 2 ore Livrare in decurs de 2 ore

Livrăm comanda Dvs prin Chișinău in decurs de 2 ore de la momentul achitării. Sau puteți comanda livrare la orice ora. Livrăm non-stop!

Felicitare gratis la fiecare comanda Felicitare gratis la fiecare comanda

Completăm comanda Dvs cu o felicitare gratuită, în care vă puteți indica mesajul de felicitare sau o puteți alege din exemplele de pe site.

Achitare Achitare

- Achitare Cash
- Card bancar (VISA, MASTERCARD, American Express)
- Achitare Apple pay, Google Pay, Paynet, Bpay

Despre noi Despre noi

Florăria Moonflowers livrează flori și cadouri în orice colț al Moldovei - 1681 localități. Livrarea prin Chișinău 24/24. (Cu comanda prealabilă în timpul orelor de lucru)

 

Lancome Idole Aura Apă de parfum 25 ml (la comanda, o zi)

Lancome Idole Aura Apă de parfum 25 ml (la comanda, o zi)