Messenger-uri:

În stoc

Giorgio Armani Si Passione Intense Apă de parfum 30 ml (la comanda, o zi)

Apa de parfum Giorgio Armani Si Passione va fi un accesoriu fermecător pentru orice femeie care vrea să fie în centrul atenției și dorește să surprindă în orice moment. Parfumul este bazat pe o varietate de note elegante, captivante și seducătoare, cu accente florale și fructate. Încă din primele clipe veți simți note suculente, dulci, dar și picante de Coacăză neagră, Pară și Piper roz. Aroma senzuală, cu accente florale, calde, de Heliotrop, Iasomie și Trandafir te va înveseli și va oferi energie pentru întreaga zi, iar baza dulce, cu note de Cedru alb și Vanilie va conferi stabilitate și eleganță.

Produse similare

Livrare in decurs de 2 ore Livrare in decurs de 2 ore

Livrăm comanda Dvs prin Chișinău in decurs de 2 ore de la momentul achitării. Sau puteți comanda livrare la orice ora. Livrăm non-stop!

Felicitare gratis la fiecare comanda Felicitare gratis la fiecare comanda

Completăm comanda Dvs cu o felicitare gratuită, în care vă puteți indica mesajul de felicitare sau o puteți alege din exemplele de pe site.

Achitare Achitare

- Achitare Cash
- Card bancar (VISA, MASTERCARD, American Express)
- Achitare Apple pay, Google Pay, Paynet, Bpay

Despre noi Despre noi

Florăria Moonflowers livrează flori și cadouri în orice colț al Moldovei - 1681 localități. Livrarea prin Chișinău 24/24. (Cu comanda prealabilă în timpul orelor de lucru)

 

Giorgio Armani Si Passione Intense Apă de parfum 30 ml (la comanda, o zi)

Giorgio Armani Si Passione Intense Apă de parfum 30 ml (la comanda, o zi)