Messenger-uri:

În stoc

Omnia Pink Sapphire Bvlgari Apă toaletă 40 ml

Acordul de pornire al parfumului captivează cu note suculente de fructe, expunând fie parfumul citric al grepefrutului roz și aroma proaspătă și dulce de pomelo. Ardeiul roz picant completează acest duo cu o nuanță rafinată. Inima apei de toaletă de la celebrul brand Bvlgari este plină de acordul fermecător de tiare și flori frangipani, care creează împreună un parfum ceresc, aerian, romantic. În cele din urmă, parfumul delectează cu o bază seducătoare, în care vanilia dulce se îmbină armonios cu mosc și note de lemn. Un parfum minunat pentru iubitorii de compoziții strălucitoare, feminine, fermecătoare!

Produse similare

Livrare in decurs de 2 ore Livrare in decurs de 2 ore

Livrăm comanda Dvs prin Chișinău in decurs de 2 ore de la momentul achitării. Sau puteți comanda livrare la orice ora. Livrăm non-stop!

Felicitare gratis la fiecare comanda Felicitare gratis la fiecare comanda

Completăm comanda Dvs cu o felicitare gratuită, în care vă puteți indica mesajul de felicitare sau o puteți alege din exemplele de pe site.

Achitare Achitare

- Achitare Cash
- Card bancar (VISA, MASTERCARD, American Express)
- Achitare Google Pay, Paynet, Bpay

Despre noi Despre noi

Florăria Moonflowers livrează flori și cadouri în orice colț al Moldovei - 1681 localități. Livrarea prin Chișinău 24/24. (Cu comanda prealabilă în timpul orelor de lucru)

 

Omnia Pink Sapphire Bvlgari Apă toaletă 40 ml

Omnia Pink Sapphire Bvlgari Apă toaletă 40 ml